ponedeljek, 21. januar 2008

Udinese:Milan

Po dolgem času sem si privoščil ogled nogometne tekme (če ne štejem raznih drugo in tretjeligaških žalostink). Razlog: Ronaldo. Čeprav smo se v Udine odpravili več kot pet ur pred tekmo smo na štadion prišli le kake pol ure pred začetkom. Kot ponavadi smo se zadržali na prvi kavi, ki se je hitro spremenila v pivo.
Na štadionu se je zbralo kakih 25ooo gledalcev, vendar so zaradi varnosti zaprli doberšen del tribune, tako da so bile karte razprodane, prostora pa še kar nekaj. Karte smo dobili tako da smo jim nekaj dni prej poslali skenirane osebne dokumente in šele nato dobili vstopnice.
Vzdušje dokaj gledališko, vendar me ni čisto nič motilo. Na delu bomo videli Ronalda, Kakaja, Patota in meni najljubšega Seedorfa.
Prvih 15 minut brez priložnosti, nato vratnica nezainteresiranega Ronalda in še nekaj polpriložnosti na vsaki strani. V drugem polčasu se je tekma razživela, v zadnjih minutah pa smo videli tudi gol Milana, čeprav nezaslužen.Igralec tekme Kaka, takoj za njim Ambrosini,Nesta, Kalac, ostali povprečni, najslabši pa moj Seedorf ter preslabotni Pato. Pri Udinah najboljša naš Handanović, Srb Luković in Di Natale, tragičar pa drugače popestritev drugega polčasa Obodo.

stadion Friuli

igralci Milana
Handanović

Ronaldo

1 komentar: